New Items | Pjotr, Pepijn en Oscar

15:34

Vandaag willen we jullie kennis laten maken met een aantal nieuwe producten. Altijd leuk om dit met jullie te delen, maar ook wel een beetje spannend! We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden.

Pepijn
Dit keer hebben we een combinatie van producten. Allereerst poster Pepijn met een quote bestaande uit een lijnillustratie. Het geïllustreerde effect is een verwijzing naar de machinale zigzagsteek, een functionele steek, nu in een decoratief jasje.
Zo hebben we de volgende drie feel-good-teksten:

            je wordt met de lach leuker

          volg je hart want dat klopt

          geniet van de kleine dingen

De posters zijn op A3-formaat, 29,7 x 42 cm en gedrukt op 250 grams papier. Het paper is geproduceerd van afvalhout en chloorvrij, wel zo fijn voor het milieu. De poster is mooi voor op de slaapkamer om je dag gelijk goed te beginnen. Ook goed passend in de woonkamer, hal of op je werkplek. Of een prachtig cadeau om iemand te verrassen.

Pjotr
Daarnaast zijn de drie quotes ook te verkrijgen als postcard op A6-formaat (10,5 x 14,8 cm). Deze hebben de naam Pjotr gekregen. Leuk om iemand een hart onder de riem te steken, te verrassen of een glimlach te bezorgen. Of voor jezelf, als eye-cather in je interieur.

Oscar
Als laatste willen we jullie vandaag kennis laten maken met posterframe Oscar. Eigenlijk hoort deze niet thuis in onze collectie, want hij heeft geen verwijzing naar een techniek of traditie. Dit ontwerp is ontstaan naar aanleiding van de posters. We willen onze posters, Pepijn maar ook Berber, op een mooie manier ophangen zonder dat ze beschadigen.

Het posterframe is gemaakt van dik plantaardig gelooid tuigleer. Door middel van een magneetstrip kan de poster snel en makkelijk bevestigt en opgehangen worden. Zonder dat hierbij de poster beschadigd. Je kunt kiezen uit twee kleuren, zwart en naturel. Zwart voor een stoere look en naturel voor een subtiele touch.

We proberen om de posters Pepijn, de kaarten Pjotr en het posterframe Oscar voor het aanstaande weekend op onze site te zetten en ook in de diverse webshops. Aanstaande zaterdag is het sowieso te koop bij Popupbazaar in Zwolle. Mocht je niet zo lang willen wachten, stuur dan een mail naar.
You Might Also Like

0 reacties