Etsy Craft Party

09:45

Afgelopen zaterdag gingen we op weg naar Amsterdam. Daar vond in de Makerservity de Etsy Craft Party plaats. Het was voor ons de eerste keer dat we een Etsy bijeenkomst bezochten, niet wetend wat ons te wachten stond.

Na een interactieve introductie, lijkend op het EO-programma 'Over de streep', startte de middag met een speeddate. Erg leuk om kort met personen te praten waar je anders niet op af was gestapt. Ook volgden we de workshop SEO (Search Engine Optimization). Voor ons digibeten was dit erg leerzaam. Je had ook de mogelijkheid om, door de organisatoren benoemde 'experts', aan te schieten, wat we uiteraard hebben gedaan. Daarnaast was er een kleine expo van alle deelnemers.

De middag was voor ons beiden er leerzaam en inspirerend. Leuk om zoveel nieuwe mensen te ontmoeten die doen waar ze goed in zijn en waar ze blij van worden. Maar ook hebben we contacten op gedaan waar misschien iets uit voortvloeit. En leerzaam in de zin van wat we allemaal nog kunnen verbeteren aan onze eigen Etsy-shop. Qua vindbaarheid, maar ook op het gebied van branding en presentatie. Voor ons dus genoeg werk aan de (Etsy-)winkel ;)
You Might Also Like

0 reacties