Ins & Outs.... | Theedoek Mathilde

07:00

We schrijven vaak wat we mooi vinden aan het werk van anderen en hetgeen ons inspireert. Of over markten waaraan we deelnemen. Dat blijven we ook doen, maar we willen wat vaker aandacht besteden aan onze eigen producten. Niet dat we jullie gelijk gaan spammen met ons werk. Maar als aanvulling over onze producten, zoals weetjes, hoe ze te onderhouden en andere relevante onderwerpen. Vanaf nu is deze rubriek te vinden onder de titel Ins & Outs....

Zo besteden we vandaag aandacht aan onze theedoek Mathilde. Zelf zijn we nog steeds erg blij met het ontwerp. We krijgen wel eens de opmerking dat deze theedoek meer voor de sier is dan dat hij goed afdroogt. Dat is uiteraard niet onze bedoeling. We ontwerpen graag mooie, maar ook functionele producten. Ze moeten wel hun dienst kunnen doen.
Uiteraard gebruiken we theedoek Mathilde ook in onze eigen huishoudens. Het klopt dat Mathilde na een keer wassen nog niet zo goed afdroogt. Dat komt omdat het materiaal van 100% katoen is en hoe vaker deze gewassen wordt, hoe beter de vezel vocht opneemt. Heb in het begin dus even geduld, dan komt het met het afdrogen helemaal goed ;)

Nieuwsgierig geworden naar theedoek Mathilde? Bekijk hem hier op onze site en hier op onze Etsy shop.

Foto's Afgestoft

You Might Also Like

0 reacties