Nieuw item | Sieraden Willemijn en Neeltje

20:06

Bij deze willen we jullie graag kennis laten maken met twee nieuwe sieraden uit onze collectie, Willemijn en Neeltje.
Beide refereren aan oude knooptechnieken, onder andere bekend van de scheepvaart.

Willemijn is een stoere ketting, welke gemaakt is van 10mm 'omwikkeld' koord met aan weerszijden een eindkap. Door zijn eenvoud is ze juist heel veelzijdig. Zo kun je haar dragen met een platte knoop. Of ga je liever voor de paalsteek? Je kunt eindeloos variëren met de vele soorten knopen. Afhankelijk van je mood van de dag of de gelegenheid waar je heen gaat. Willemijn is er in twee kleurcombinaties. Een ecru koord met koperen accentdraad en een koperkleurige eindkap, daarnaast één in de kleur donkerbruin met een lichte accentkleur. Deze variant heeft een bronskleurige eindkap.

Willemijn laat zich goed combineren met armband Neeltje. Neeltje is ook vervaardigd van 'omwikkeld' koord, maar dan met een dikte van 5mm. In het midden van de armband zit een knoop, een variant op de achtknoop. Ze sluit door middel van een karabijnslotje. Neeltje is echter tot op heden alleen verkrijgbaar in de kleurstelling donkerbruin met bronskleurige sluiting.

Vanaf vandaag staan beide sieraden op onze site. En uiteraard zijn ze ook te koop in onze Etsy shop en bij onze andere online verkooppunten.
Afgelopen week hebben we al een voorraad gestuurd naar de concept stores BlendUT en Poush Stores in Hilversum en Wassenaar. Binnenkort zullen ze ook te verkrijgen zijn bij onze andere verkooppunten. Mocht je ze in het echt willen bewonderen, schroom niet om ons te mailen. We laten je het graag weten.

We zijn erg blij dat het ons gelukt is om ze voor sinterklaas en kerst gereed te hebben. Een mooi cadeau om weg te geven. Zelf te dragen tijdens de feestdagen kan natuurlijk ook ;-)
You Might Also Like

0 reacties