Poush stores | Hilversum en Wassenaar

16:25

Afgelopen jaar, waren we deelnemers aan Poush Store in Noordwijk. De meiden van Poush, Henriëtte, Wendy en Guusje, openden begin maart hun tijdelijke winkel in Noordwijk aan Zee. Begin april haakten wij aan en waren onze producten verkrijgbaar in deze leuke shop. De winkel zou in eerste instantie open gaan voor 3 maand, maar het was zo' n succes dat het in totaal 7 maanden werden. Een erg geslaagd succes dus!!

Eind september sloten ze hun deuren in Noordwijk. Maar ze zitten niet stil. Inmiddels hebben ze alweer een nieuwe tijdelijke store geopend. Deze is gevestigd in Hilversum aan de Gooische Brink. In een hele mooie winkelpassage in hartje centrum.
Vorige week maandag hebben we onze producten afgeleverd en ons plekje ingericht. En afgelopen zaterdag was de officiële opening.

Naast deze shop in Hilversum, gaan ze ook een tijdelijke Poush Store openen in Wassenaar. Vanochtend hebben wij onze spullen gebracht en ons deel ingericht. Deze winkel zal aan a.s. zaterdag, 17 oktober, open gaan.

Beide winkels gaan voor 3 maand open. Het betreft een shop-in-shop concept, waar je terecht kunt voor lifestyle, design, handmade en inspiratie. Dus ook tijdens de feestdagen kun je hier hele leuke kado's scoren.


Beelden | Poush Instagram

You Might Also Like

0 reacties