RAUW! pop-up store

13:01

Vanaf aanstaande zondag, 1 juni, is Deventer een pop-up store rijker. RAUW! pop-up store opent dan tijdelijk haar deuren aan de Vleeshouwerstraat 2, in hartje binnenstad. In een deel van de winkel van Jan Rauw. Het is een erg leuk concept van vier enthousiaste en ondernemende dames met elk hun eigen discipline. Ze bieden een podium aan kunstenaars, ontwerpers en aanstormend talent om zich te presenteren en hun werk te verkopen.

Maar het zal meer zijn dan alleen een winkel. Naast mooie producten, is er een organic café. En op de verdieping bevindt zich de expositieruimte, waar werk te zien zal zijn van diverse kunstenaars. Het initiatief is in totaal 9 weken open, tot en met 3 augustus. En gedurende die periode kun je er ook terecht voor tal van activiteiten die zij organiseren. Bijvoorbeeld een cursus taiji of maandelijk een communual dinner.

Gedurende de negen weken zal het aanbod van deelnemers wisselen, waardoor er elke keer weer wat nieuws te zien en te beleven zal zijn. Dus zeker een aanrader om er een keertje (of vaker ;-) ) te gaan kijken.

En het leuke is dat onze producten de gehele negen weken te koop zullen zijn bij RAUW!


Voor meer info: 

You Might Also Like

0 reacties