Nieuwe verkooppunten | Heemstede en Tilburg

07:00

Afgelopen week stond bij ons in het teken van voorraad maken. Als je ons op instagram volgt, heb je kunnen zien dat we bezig waren met zeefdrukken, naaien van theedoeken Mathilde en het maken van armbanden Juul en Julius. Maar ook de kettingen Claus, Willemijn, Sjaan en Isolde, armband Neeltje en de posters Pepijn en Berber gingen door onze handen. De nieuwe voorraad zijn voor een aantal bestaande shops, maar ook voor twee nieuwe verkooppunten die beiden aanstaande zaterdag, 1 oktober, hun deuren openen.

Het gaat om de 'shop-in-shop' winkel Sfeervol bijzonder / mooi in Heemstede. Een winkel waar ze divers werk verkopen van kunstenaars en designers. Een deel van ons werk is daar te vinden tot aan de feestdag in december. De winkel is te vinden aan de Jan Miense Molenaerplein 8 te Heemstede.

Het andere verkooppunt is Pop Up Petit in Tilburg. Zoals de naam het al zegt is dit een tijdelijke winkel van 1 oktober tot 31 december. De winkel is te vinden aan de Emmapassage 9 in Tilburg. Net als bij Sfeervol bijzonder / mooi zal ook hier een selectie van ons werk te koop zijn.

Donderdag gaan we beiden op pad. Ellen richting Tilburg en ikzelf (Annet) naar Heemstede om alles aan te leveren.

You Might Also Like

0 reacties