Aangepaste site!

07:00

Het heeft allemaal eventjes geduurd. Maar sinds vrijdag is het dan toch echt zover. Onze aangepaste site staat online.
Over het ontwerp waren we nog heel erg tevreden. Deze is van de hand van goede vriendin Sabine van Ontwerp met pit. We wilden alleen heel graag een paar aanvullingen en wijzigingen hebben. Het klinkt heel onlogisch, maar om het voor onszelf wat makkelijker te maken, hebben we besloten om de site helemaal opnieuw op te laten bouwen en daarin de wijzigingen in mee te nemen.

De grootste wijziging is dat we nu onder de naam Afgestoft ook interieurontwerp aanbieden. Met een achtergrond als interieurarchitect blijft het mij toch kriebelen om interieurs te ontwerpen. Het is voor mij dan ook zeker een verlengstuk van de huidige werkzaamheden van Afgestoft.
We kunnen een totaal concept verzorgen, van begin tot eindoplevering. Maar wil men alleen een kleur- en materiaaladvies dan is dat uiteraard ook mogelijk. Dit doen we voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Verder zijn we achter de schermen bezig om ook workshops te ontwikkelen, die we willen gaan geven. De workshops zijn toegespitst op technieken of textiele werkvormen. Zodat men zelf aan de slag kan en aan het eind van de workshop met een zelfgemaakt product naar huis gaat.

Naast andere kleine aanpassingen kan men nu ook vanaf de site naar onze shop. In eerste instantie is het nog onze Etsy-shop.You Might Also Like

0 reacties