Grabbel-actie tijdens opening Soortvanwinkel

19:07

Soortvanwinkel is op hun nieuwe vestiging aan het Gasthuisplein 12 in Zwolle alweer enige weken open. Maar a.s. vrijdagmiddag vanaf 16:00 is het officiële openingsfeest.

Speciaal hiervoor zijn er diverse deelnemers die tijdens de opening leuke initiatieven organiseren. Zo kun je je laten portretteren of een custom-made sieraad laat maken. Daarnaast zijn er ook diverse interessante kortingsacties.

Ondanks dat wij zelf beide er helaas niet bij kunnen zijn. Willen wij het feestje ook graag meevieren. Daarom houden wij 3 juli, de gehele dag bij Soortvanwinkel, een grabbelactie. Bij aankoop van één of meerdere "Afgestoft'- producten, mag je grabbelen met als resultaat een korting of leuke prijs. Zo kun je kans maken op kortingen tussen de 5% en 15% , een item uit onze collectie; een armband Juul, een wenskaart met bloemzaadjes of poster Berber. Maar ook een Feel-Good-Choco, een reepje chocolade met een motiverende quote. Je hebt dus altijd prijs...

Mocht je zin en tijd hebben dan willen we je van harte uitnodigen voor dit leuke openingsfeest! Je bent van harte welkom aan het Gasthuisplein 12 in Zwolle!

You Might Also Like

0 reacties