Grootmoeders recept

16:23

Achter de schermen zijn we met een aantal leuke nieuwe projecten bezig. En voor één van deze projecten zijn we op zoek naar echte 'grootmoeders' recepten in de categorie 'bakken'.

Onder bakken verstaan we koekjes, taarten, gebakjes of andere lekkernijen voor bij de koffie. Maar smakelijke desserts zijn ook zeer welkom.

Heb jij zo'n heerlijk appeltaartrecept van je oma die het op feestelijke momenten het altijd goed doet? Zet je de traditie van huis uit voort om met kerst die bitterkoekjespudding op tafel te zetten?  Of maak je ook met liefde die verrukkelijke Zeeuwse Bolussen die je van je oudtante hebt gekregen?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar het recept en eventueel naar de bijbehorende herinnering. We zouden het erg leuk vinden dat je dit met ons wilt delen. En dat we het na een selectie kunnen en mogen gebruiken voor ons nieuwe project.

Je recept mag je mailen naar info@afgestoft.nl onder vermelding van grootmoeders recept. Mochten we gebruik maken van je recept dan zal je ter zijner tijd beloond worden met het uiteindelijke exemplaar ;-)

We zouden het leuk vinden als je meedoet!


Foto's gemaakt van boek  
'Zelfgebakken' van  Gaitri Pagrach - Chandra

You Might Also Like

0 reacties