Ka-ching | Winter Winkel

15:58

In ons vorige blog lieten we weten dat we nu ook een Etsy shop hebben. Het geval wilde dat in het weekend nadat we deze shop aangemaakt hadden er een oproep was van het Ka-ching collectief om deel te nemen aan hun WinterWinkel. Voorwaarden was wel dat je een Etsy shop hebt. Kwam dat even mooi uit...
Gelijk hebben we ons opgegeven. En wat waren we blij toen we later in de week hoorden dat we bij de geselecteerden hoorden... :-)


Het Ka-ching Collectief is een samenwerkingsverband tussen ondernemende Etsy verkopers. Zo organiseren zij diverse activiteiten rondom online aanwezig zijn. Als gezamenlijk doel hebben zij uiteindelijk meer verkopen, oftewel: Ka-ching! Niet meer alleen achter de computer zitten, maar krachten bundelen en samen ondernemen. Zo organiseerden zij al eerder workshops, pop-up winkels en waren zij spreker op diverse internationale Etsy summits. 

Nu organiseren zij dus voor het tweede jaar op rij  in samenwerking met Etsy de Winter Winkel, een pop-up shop met handgemaakte en vintage artikelen die doorgaans alleen online te verkrijgen zijn. Dit keer opent de Winter Winkel haar deuren aan de Oudezijds Achterburgwal 121, een monumentaal pand dat voorheen in gebruik was als bordeel en nu in bezit is van Stadsgoed NV, dat zich inzet voor het behoud van de leefbaarheid in de binnenstad.

In de Winter Winkel zullen producten worden verkocht van 26 ontwerpers, makers en stylisten die een webwinkel hebben op Etsy. Etsy is een wereldwijde marktplaats voor handgemaakte en vintage artikelen. Op dit platform heeft iedereen de mogelijkheid een online winkel te openen en zelfgemaakte, zelf ontworpen of vintage items te verkopen.
De laatste jaren is er steeds meer vraag naar unieke, persoonlijke en ambachtelijk gemaakte producten en de Winter Winkel speelt in op deze trend. Om extra persoonlijke cadeaus te kunnen geven kunnen workshops gevolgd worden in de Winter Winkel, bijvoorbeeld zeefdrukken op textiel door Femke Veltkamp, zelf kerstkransen maken van bloemen door HaaS en ge-upcycelde Sinterklaascadeaus door Home Made Karma. Daarnaast kan je ook een persoonlijk cadeau kopen in de winkel zelf; van kinderkleding tot leren tassen en van woonaccessoires tot art prints. De perfecte gelegenheid om een bijzonder Sinterklaas- of Kerstcadeau te vinden!


De Winter Winkel zal geopend zijn van 5 november t/m 24 december 2014.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan zeker een kijkje nemen in de Winter Winkel, aan de Oudezijds Achterburgwal 121 in Amsterdam.

You Might Also Like

0 reacties