Marktagenda

16:58

We zitten er midden in! Waarin zou je dan zeggen... Nou in de markten. De afgelopen weken stonden we in Utrecht en Zwolle. En we hebben er voor deze maand ook nog twee op de planning staan.


De eerstvolgende is de Pop-Up Market in Ede, op zaterdag 13 september. Deze creatieve lifestyle markt heeft zijn debuut in Ede. Dordrecht is de thuisbasis van de Pop-Up Market, maar nu maken ze een uitstapje naar Ede. De markt vindt plaats op het plein rondom de Oude Kerk en is te bezoeken van 12:00 tot 18:00.
De organisatoren achter deze markt zijn de mensen van de welbekende Swan Market. Dus wat dat betreft zit het helemaal goed!

De andere markt is op zaterdag 27 september. Namelijk de Zelfgemaakte Markt in Utrecht. Op 30 augustus waren we er ook bij. Voor ons voor het eerst en het is ons zeker goed bevallen. Het is een ontzettend leuke en gezellige markt in de binnenstad van Utrecht. Op de Mariaplaats om precies te zijn van 11:00 tot 17:00. 

Lijkt het je leuk om te snuffelen tussen al het moois wat er wordt aangeboden? Of wil je ons eens in levende lijve zien? Kom dan zeker langs en schroom niet om ons aan te schieten. 

You Might Also Like

0 reacties