Blauwdruck | gemaakt in Zwolle

11:41

Erg leuk om te melden is dat onze producten nu sinds twee weken te koop liggen bij Blauwdruck.

Blauwdruck is een winkel in het hartje van Zwolle. In een prachtig pand, genaamd De Hoofdwacht, welke gebouwd is tegen de Grote kerk aan, op De Grote Markt. Het aanbod van de winkel is zeer divers. Zo vind je er kunst, maar ook sieraden, muziek en boeken. En het leuke is dat al dit werk is gemaakt in Zwolle. Blauwdruck refereert dan ook naar 'blauwvingers', dat is hoe de inwoners van Zwolle ook worden genoemd.

Initiatiefneemster van dit alles is Jorien van Vilsteren. Zij is bijna dagelijks in de winkel te vinden en kan je met enthousiasme over ieders werk wat vertellen.
Momenteel is de winkel een samenwerking met Cultuurwerkplaats R10 aangegaan en is de winkel nog tot begin mei op deze plek gevestigd. Daarna zal het een ander onderkomen krijgen elders in de binnenstad van Zwolle.

Mocht je op zoek zijn naar mooie kunst voor aan de wand, een leuk en origineel cadeautje? Maar ook als je gewoon nieuwsgierig bent geworden, raad ik je aan om vooral een keer een kijkje te nemen bij Blauwdruck. Op de website en facebookpagina vind je meer informatie.

Hier onder een kleine impressie van wat er zoal te koop is, Maar er is nog veel meer. Vooral kijken dus... :-)


You Might Also Like

0 reacties