Vol verwachting klopt ons hart...

09:00

De Sint is samen met z'n vele pieten al weer even gearriveerd in ons land. En met zijn komst is ook gelijk het mooiste feest van het jaar weer begonnen. Althans dat vind ik als groot Sinterklaas-liefhebber ;-)
Zo zal ik dit jaar driemaal het Sint-feest vieren. Gisteren was de eerste maal van dit jaar en hebben we het dobbelspel gespeeld. Wat erg hilarisch was.... Voor de andere twee keren hebben we lootjes getrokken.

Om van dit toch al leuke feest nog iets feestelijker te maken heeft Marieke van GewoonMarieke paketten ontworpen om het geheel nog meer aan te kleden. Hierbij kun je onder andere denken aan uitnodigingen, vlaggen voor een vlaggenlijn, cupcake-toppers, tafelkaartjes en nog veel meer leuks. En wat super handig is, is dat het direct te downloaden is in haar printableshop. Zeker nu we zo kort voor pakjesavond staan. Ze heeft twee dessins ontworpen, genaamd Paard van Sinterklaas en de andere heet Zwarte Piet.

Daarnaast heeft ze ook een hele leuke aftelkalender voor Sinterklaas ontworpen met twee soorten verlanglijstjes. Deze zijn ook via de webshop te bestellen/downloaden. Een beetje laat om nu nog aan te beginnen (2 nachtjes afstrepen...), maar wellicht iets voor volgend jaar?

You Might Also Like

0 reacties