Conscious living - By Mölle

10:05

Het nieuwe Nederlandse interieurlabel By Mölle is het initiatief van de twee zussen Eveline en Marianne Maat. Mölle betekent in het Sallands molen. Hun winkel en showroom is dan ook gevestigd in de molenaarswoning in het dorpje Hoonhorst. Deze staat pal naast de graanmolen uit 1862. 

De molen staat symbool voor hun manier van werken. 'Leven van de wind' vertalen ze naar functionele producten en natuurlijke materialen.

Hun textielcollectie bestaat uit prachtige natuurlijke en eigentijdse producten gemaakt van linnen, wol en denim. Met hun collectie willen ze bijdragen aan een duurzame wereld. Ze werken daarom met Europese, kleinschalige spinnerijen, weverijen en  andere ambachtelijke producenten. De wol van de schapen worden gewassen met natuurzeep. Ook de jeans wordt verwerkt tot een nieuw en uniek product. De ontwerpen worden in kleine oplages gemaakt door mensen met liefde voor hun vak.

Naast een eigen collectie verkopen ze ook andere Europese merken, die hetzelfde gedachtegoed als zij uitdragen. Onder andere namen als Davey Lighting, Iris Hantverk, Adondé, Fermob en Korbo. De producten zijn te koop in hun winkel, maar ook via hun mooie site

Een prachtig concept met mooie producten welke puurheid en eenvoud uitstralen. In de aankomende vrije dagen maak ik tijd vrij om een bezoek te brengen aan de winkel. Heb er nu al zin in ;-)You Might Also Like

0 reacties